Over ons

In 2002 is Focus2Go Management, als onderdeel van DHSbeheer BV, opgericht door Luuc de Haas. Door de jaren heen is er een specialisten netwerk ontstaan m.b.t. bedrijfs- en managementondersteuning. De bijbehorende kernwaarden kwaliteitszorg, integriteit en professionele onafhankelijkheid staan borg voor een goede samenwerking. 


De ervaringen van Luuc zijn opgedaan in diverse sectoren door de jaren heen: ICT, rail-transport, retail, FMCG, zorg en medische instrumentatie. Luuc maakt optimaal gebruik van de gecombineerde kennis binnen bedrijven en organisaties, ook van degene die niet vooraan staan of zich zelden laten horen (deep democracy). 


En als een plan van aanpak niet op 1 A4tje past dan klopt er iets niet volgens Luuc.  

LinkedIn

Anita van Os heeft ervaring en achtergrond met project management om deze op interim basis uit te voeren. Anita is, op freelance basis, KNHS-Account Manager, met als specialisatie ruiteropleiding Bixie&Friends. Daarnaast is Anita KNHS-docent voor opleidingen juryleden springen en op communicatie toezichthouders dressuur. Vanuit die positie kan Anita zich volledig inzetten op het gebied van dierenwelzijn en fairplay.


Voor de FEI is Anita regelmatig onderweg, in binnen- en buitland, als internationaal jurylid springen of als steward springen en/of dressuur.


Op enkele concoursen kruipt Anita achter de microfoon om lady-speaker te zijn. 

 

Gesproken en geschreven talen zijn, naast het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

LinkedIn