Waarom F2G

5 argumenten 'daarom Focus2Go'

1. Klankbord

Nieuwe ideeën binnen de organisatie zijn welkom. Je ontwikkelt een idee en wilt deze bespreken met een ander. Iemand die jouw klankbord is. Belangrijk is dat je kunt peilen of gedachten, jouw ideeën, te volgen zijn. Hoe duidelijk zijn ze echt. Er over praten is zinnig om er lucht in te brengen. Geef jezelf die ruimte. Als bedrijfsondersteuners begrijpen wij deze management perikelen.


2. Out of the box

Juist iemand van buitenaf denkt in een ander patroon dan een werknemer of een zakenrelatie die in het zelfde segment zit. Het is belangrijk om iemand te spreken die niet op voorhand aangeeft dat iets niet kan. Wij als gesprekspartner kennen de beperkingen (nog) niet en zien juist de mogelijkheden die jij of jouw team misschien al hebben afgeschreven.


3. Geen belangen - onafhankelijk

Iemand die onafhankelijk is van je bedrijf, die voelt geen belemmeringen en afhankelijkheid. Belemmeringen die werknemers wel voelen, want ze zijn elke maand weer financieel afhankelijk. Vraag ze naar hun mening en het zal altijd in hun achterhoofd meespelen. Focus2Go opereert als 'compagnon zonder aandelen'.


4. Pragmatisch analyserend vermogen

Een sparringparner kan in korte tijd je argumenten analyseren, de juiste vraagstellingen neerleggen, aangeven waar de pijnpunten liggen of de verborgen kosten bloot leggen. En kan je er ook mee helpen door er mee aan de gang gaan voor je, zonder wollige taal. Dat is precies wat je wilt, want je wilt vooruit en liefst zo snel mogelijk. 


5. Verdient zich op termijn terug

Een (interim) bedrijfsondersteuner verdient zich op termijn terug. De investering die het vraagt moet zich uiteindelijk kunnen vertalen in een meetbaar duurzaam resultaat.